<

Сайт Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» уже працює!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:33 | 7.06.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Сайт Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» розпочав свою роботу https://fpb.org.ua/.  

Фонд ініціює та долучається до різноманітних заходів на території Прибужжя,  а також підтримує діяльність різних середовищ: учасників АТО, громадські організації дітей з особливими потребами, ОСББ, творчу молодь. Також у «Прибужжі» віддають належне розвитку громадянського суспільства та місцевого самоврядування.

У Фонді ви можете знайти підтримку ініціатив щодо розвитку регіону. Команда професіоналів допоможе реалізувати соціальні, молодіжні та громадські проекти.  Так, до прикладу, організували перший етап конкурсу мікрогрантів «Крок назустріч», ціль якого – сприяти самоорганізації місцевих громад Любомльського, Іваничівського, Володимир-Волинського та Шацького районів та міст Нововолинська та Володимир-Волинський через підтримку ініціатив громадських організацій, органів місцевого самоврядування та ініціативних груп, які спрямовані на вирішення актуальних місцевих проблем.

Уже розпочато другий етап конкурсу міні-грантів «Крок назустріч»! Передбачається проведення кількох етапів відбору проектних заявок.  Максимальний розмір міні-гранту – 20 000 грн!

Прийом заявок триватиме з 1 червня до 21 червня 2016 року. Втілити проекти переможцям необхідно протягом двох місяців з дня підписання угоди про реалізацію міні гранту.

Оголошення результатів відбудеться 1 липня 2016 року.

Для участі у конкурсі від Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» потрібно надсилати свої проекти до офісу Фонду, який знаходиться за поштовою адресою: м. Нововолинськ, вул. Нововолинська 51, корп. 2, Фонд «Прибужжя» (чи особисто), або ж на електронну пошту Фонду: fond.bug@gmail.com.

За час діяльності Фонду вже вдалося напрацювати й інші проекти: втілити соціальні ініціативи, підтримати міні-гранти з розвитку територій громад. Торік  працював селами пересувний мамограф для обстеження жінок. Цього року – з 23 травня  у Володимир-Волинському районі – уже флюорограф для перевірки здоров’я легень.

Команда «Прибужжя» відкрита до співпраці із усіма ініціативними громадянами!

Якщо ви хочете спільно вирішувати проблеми вашого двору, вулиці, села чи міста, ласкаво просимо у «Прибужжя»!

Для того, аби бути в курсі останніх заходів та конкурсів від Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя», завітайте на офіційний сайт : https://fpb.org.ua/ .

Також запрошуємо відвідати та підписатися на новини Фонду «Прибужжя» у соцмережах:

Ваші ініціативи чекають на втілення! Долучайтесь до Фонду «Прибужжя»!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер