<

Сайт bug.org.ua зазнав ДОС-атаки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:00 | 18.03.2015 / Новини /
Перегляди
3
/ коментарів 5

17 березня в 11:00 була виявлена нестабільна робота сервера на якому розміщений сайт інтернет-видання “БУГ”. Виявляється на сайт bug.org.ua була здійсненна ДОС-атака яка розпочалась приблизно о дев’ятій годині ранку.

DoS-атака (атака типу «відмова в обслуговуванні», від англ. Denial of Service) – атака на обчислювальну систему з метою довести її до відмови, тобто створення таких умов, при яких легітимні (правомірні) користувачі системи не можуть отримати доступ до надаваним системою ресурсам (серверів), або цей доступ ускладнений.

В момент пікових навантажень на сервер у наших читачів могли виникати труднощі з оновленням та переглядом сайту.

Наша система налаштована так, що автоматично скидала спроби атаки, тому зловмисник не міг повністю паралізувати роботу сервера, а лише завдавав періодичних відмов в моменти пікових навантажень ДОС запитами.

Айпі зловмисника – 95.135.112.168




коментарів: 5
  1. Я думаю, купа заздрісних зловмисників – продукт цікавий і європейський, а не “сраколизство” місцевої влади – от вам перша ознака того, що сайт чогось вартує. На “ВО”ДДОС атаку не здійснювали)))))))

  2. Ну шо, Буг, таки вітаю!
    На вас покушаються – отже, ви комусь потрібні.
    Це успіх.

  3. Dos атака здійснюється від одного суб’єкта, практика показує, що такі атаки не здатні вплинути на роботу серверу, а тим більше сайту. Він у вас розташований на надійному хостингу.
    Перебої може спричинити DDos атака, коли участь бере декілька комп’терів, щоб вивести з ладу, то їх мало б бути під сотню, у вас же атака з одного айпі відбувалась.
    Дякую, посміялась. Типу піар для буга?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця