<

Саакашвілі назначили головою ради реформ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:42 | 14.02.2015 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Президент України Петро Порошенко створив Дорадчу міжнародну раду реформ і призначив її головою колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

«Ми досить довго думали, як краще використати знання, досвід та унікальні ноу-хау Міхеїла Саакашвілі. В Грузії він зміг реформувати фактично усі сфери економічного, політичного та суспільного життя. Той шлях, який ми лише розпочали минулого року з Революції Гідності, наші сусіди проторували та перевірили. І вони готові ділитися з нами своїм досвідом. Донедавна Міхеїл був, по суті, позаштатним консультантом України з питань реформ. І сьогодні, нарешті, він отримає офіційний статус», – сказав Порошенко, –  повідомляє прес-служба українського президента.

«Міхеїл стане представником України за кордоном та, одночасно, представником міжнародної спільноти в Україні. Ми впевнені, що саме він зможе налагодити двосторонню комунікацію між Україною та світом з питань реформ – залучити найкращий іноземний досвід та гідно представляти нашу роботу за кордоном» – наголосив Петро Порошенко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер