<

«Рюкзаки Авакова» стали найяскравішим прикладом, як «зливають» справи – Шабунін

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:21 | 21.08.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький і його прокурори зливають топ-корупційні кримінальні провадження, в тому числі і справу “рюкзаків Авакова”.

Про це в ефірі на телеканалі ZIK заявив голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін.

“Справа “рюкзаків Авакова”, показала усій країні, що Холодницький і його прокурори нахабно зливають топ-корупційні кримінальні провадження. Ми вже два роки намагаємося це довести на конкретних прикладах”, – сказав Шабунін.

За його словами, керівник САП публічно дякував детективам за зібрані докази.

“Також прокурор Холодницького – Кричун відкрив матеріали справи для захисту. Саме це є першим етапом передачі справи в суд. Але раптом з’ясувалось, що син Авакова і перший його заступник, ні в чому не винні, а все організував “власник компанії”. Це ж смішно і абсурдно, але це продовжується”, – зазначив Шабунін.

Крім цього, він звернувся до першого заступника Генпрокурора у 2014 році Миколи Голомші, який перед цим заявляв, що Холодницький став “заручником ситуації”, начебто, через неоголошену війну між САП і НАБУ, зазначив голова правління Центру протидії корупції.

“Я хочу наголосити, що поблажлива і комплементарна позиція Миколи Голомші щодо пана Холодницького може бути визначена тим, що теперішній керівник САП був його старшим помічником. Тому дуже важко зараз визнавати, що твій старший помічник був корупціонером і останнім негідником, зважаючи на останні дії пана Холодницького”, – заявив Шабунін.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця