<

Розвідка: бойовики перекидають на передову танки та “Гвоздики”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:22 | 1.11.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

1-го листопада в районі проведення операції Об’єднаних сил на Сході України бойовики на окремих напрямках здійснили перекидання до лінії зіткнення танків та 122-мм самохідних артилерійських установок “Гвоздика”.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони Максим Праута з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони, -інформує УНН.

“За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське командування продовжує посилювати окупаційні війська на передовій забороненим Мінськими домовленостями озброєнням”, – повідомив Праута.

Зокрема, під виглядом підготовки до масштабних спільних навчань противник на окремих напрямках здійснює перекидання до лінії зіткнення танків та 122-мм самохідних артилерійських установок “Гвоздика”.

“Водночас окупанти тримають в готовності до застосування чергові вогневі засоби, поповнюють на польових складах передових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ запаси боєприпасів, у тому числі мін та артилерійських снарядів”, – підсумував речник Міноборони.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер