<

Розшукують жінку, яка відвезла Артемія Рябчука після розстрілу товаришів по службі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:38 | 30.01.2022 / Новини / /
Перегляди
2854
/ 1 коментар

Слідчі Теруправління ДБР у Полтаві спільно із Національна поліція України шукають свідків та очевидців, які бачили Артемія Рябчука, який вчинив стрілянину на Південному машинобудівному заводі у Дніпрі.

Слідчі шукають очевидців і свідків, які бачили Артемія Рябчука в зазначений період. Повідомляє ДБР на фейсбук-сторінці.

У ДБР зазначили, що підозрюваний після того, як втік з місця пригоди з бойовою зброєю, ходив по житлових кварталах міста Дніпро біля Південного машинобудівного заводу та намагався зупиняти автомобілі.

Зупинивши один з легкових автомобілів він наказав жінці відвести його до міста Підгородне Дніпровського району Дніпропетровської області у житлові квартали.

“У зв’язку з чим, просимо небайдужих громадян, які бачили у вказаний період Артемія Рябчука, зв’язатись за телефоном 0800-350-352”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо:

  • Близько 4 години ранку 27-го січня військовослужбовець Нацгвардії України з Одеської області, під час видачі зброї з невстановлених причин, пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців, після чого втік зі зброєю. Це сталося в приміщенні, де розташована кімната для зброї. Поранених – п’ятеро, вони перебувають у лікарні. Загиблих також п’ятеро, серед них одна жінка-цивільна.
  • Затриманому Артемію Рябчуку повідомили про підозру за трьома статтями: умисне вбивство, дезертирство, викрадення та привласнення військовослужбовцем зброї і боєприпасів.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер