<

Розшукувані в ЄС Jaguar та BMW вартістю понад 2,3 млн грн вилучили на пункті пропуску Долгобичув-Угринів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 21.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ коментарі 4

19-го лютого польські прикордонники вилучили два транспортні засоби вартістю близько 360 тисяч злотих (приблизно 2,3 мільйона гривень). Одним з них керував українець, авто намагались вивезти з Польщі через пункт пропуску Долгобичув-Угринів. Одну з автівок шукали в Італії, а другу – у Швейцарії.

Під час контрольних заходів, які проводили прикордонники з Долобичува вилучили елітний автомобіль Jaguar F-Pace. Позашляховик розшукувався на італійській території, – інформує Lublin112.

Автомобіль, вартість якого оцінювалася приблизно в 270 тисяч злотих (приблизно 1,7 мільйона гривень), залишили на штрафмайданчику. У справі порушено підготовче провадження.

Того ж дня співробітники NOSG вилучили ще один викрадений автомобіль. На прикордонному переході в Дорогуську прикордонники зупинили BMW X6. Цим автомобілем подорожував 34-річний громадянин України.

Під час прикордонного контролю було встановлено, що автомобіль вартістю близько 90 тисяч злотих (приблизно 571 тисяча гривень), розшукуються на території Швейцарії. Даний транспортний засіб знайшли на парковці, а його водія допитали як свідка. Подальші дії в обох випадках здійснюватимуть польські правоохоронці.




коментарів: 4
  1. “автомобіль вартістю близько 90 злотих (приблизно 571 тисяча гривень)” – то вже який курс гривні???

    • Уважно читайте:
      що автомобіль вартістю близько 90 тисяч злотих (приблизно 571 тисяча гривень)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця