<

Розшукують волинянина підозрюваного у вбивстві двох дівчат у Києві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:18 | 5.01.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Чоловіка підозрюють у жорстокому вбивстві двох дівчат 16-ти та 19-ти років. Також опубліковали фото підозрюваних у жорстокому вбивстві двох дівчат у Подільському районі Києва.

За даними фейсбук-спільноти Київ Оперативний, за вчинення злочину розшукуються двоє підозрюваних. Це Ксьондзик Сергій Дмитрович, 1985 року. Він народився у селі Любитів Ковельського району Волинської області, пише OBOZREVATEL.

Другий співучасник вбивства – Бершацька Єлизавета Василівна, 2000 року народження. Вона родом з села Липняжки Добровеличківського району Кіровоградської області.

Відзначимо, інцидент стався в суботу, 4 січня, за адресою вулиця Кирилівська, 127.

Тіла господиня оселі знайшла на балконі в шафі. Уточнюється, що загиблими виявилися дві дівчини 16 і 19 років. Їх трупи були зв’язані скотчем.

Мешканці повинні були здати житло 4 січня, і коли господиня зайшла в квартиру, то побачила на балконі в шафі два трупа, що лежать один на одному. Що сталося в квартирі в період її останньої здачі, встановлюють правоохоронці. Також є інформація, що 3 січня орендар надіслав жінці смс і повідомив, що вони з’їдуть раніше.

Пізніше з’ясувалося, що вбиті дівчата значилися у розшуку як зниклі безвісти ще з 2 січня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа