<

Розшукують волинянина, який поїхав в Польщу на заробітки та пів року не виходить на зв’язок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 23.01.2021 / Новини / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

У Польщі зник 43-річний житель смт Цумань Волинської області Сергій Ковш.

На зв’язок з рідними чоловік востаннє виходив ще пів року тому – у липні минулого року. Відтоді жодної звістки про нього немає. Відомо, що він працював неподалік Варшави із заробітчанами з Тернопільщини. Його мама просить допомогти у пошуках, – повідомляють у спільноті Цумань. 

Сергій Ковш родом із смт. Цумань.  На заробітки до Польщі поїхав 3 лютого 2020 року, розповіла виданню Терміново його мама Ніна Ковш.

Зв’язок з сином обірвався 6-го липня минулого року. 

– Він працював на фірмі у с. Станіславово, що за 20 км від Варшави, з хлопцями з Тернопільщини. Звідки вони – не знаю, зв’язку з ними не маю, – каже жінка. – Може вони щось знають про мого сина, дуже прошу повідомити.  Ніні Ковш вже стало відомо, що сина обікрали і він втратив телефон, документи і всі речі.   

– Після того, як я розмістила повідомлення про розшук Сергія у соцмережі “Фейсбук”, до мене зателефонував чоловік, який впізнав його на фото, – говорить мати зниклого. – Він розповів, що бачив його у жовтні минулого року у місті Варта за 60 км від Варшави. Там він працював на яблуках.

Він був без документів, розповідав, що всі речі, в тому числі телефон, вкрали. Роботодавець порадив йому йти в поліцію. Більше про нього нічого невідомо. 

На заробітки до Польщі Сергій Ковш минулого року поїхав вперше. На проблеми з роботою не скаржився. 

– Я просила його, щоб їхав додому, запитувала може грошей не має, то ми б тут заплатили перевізнику, – пригадує мама. – Проте він казав, що гроші має і навіть обіцяв мені переслати. 

Про зникнення безвісти сина Ніша Ковш повідомила поліцію, яка передала звернення в Польщу, де його оголосили в розшук. Та наразі жодних новин про чоловіка немає.

Якщо у вас є інформація про Серія Ковша, мама просить телефонувати їй за номером: 096-806-66-43.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер