<

Розпилив сльозогінний газ та втік: у Ковелі зловили шахрая, який обдурював пенсіонерів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:09 | 7.11.2022 / Новини / , /
Перегляди
135
/ Коментарі відсутні

У п’ятницю 4-го листопада до поліції надійшло звернення від 74-річної мешканки Ковеля. Жінка повідомила, що до неї зателефонував невідомий та зазначив, що її донька хвора та потребує кошти на лікування – близько 55 тисяч гривень. За грошима мав прийти нібито лікар.

Одразу після розмови жінка, не розгубившись, зв’язалася з донькою та дізналася, що з нею усе гаразд. А коли невідомий прийшов до помешкання за грошима, там вже були родичі ковельчанки. Зловмисник розпилив сльозогінний газ та втік у невідомому напрямку, потерпілі ж звернулися до поліції. Афериста затримали, ним виявився 41-річний мешканець Одеської області, повідомляє поліція Волині.

Днем раніше за цією ж схемою йому вдалося ошукати ще одну волинянку на понад 10 тисяч гривень та 400 доларів. Громадянка передала шахраю гроші з рук в руки, а згодом, зрозумівши, що мала справу із злочинцем, звернулася до поліції.

Зловмиснику оголосили про підозру, сьогодні йому обиратимуть запобіжний захід. Також перевіряється причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території Волинської області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок