<

Розпилили сльозогінний газ та били молотком по голові: у Луцьку в помешканні пограбували чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 19.09.2020 / Новини / , /
Перегляди
5
/ коментарі 2

Двоє невідомих осіб подзвонили в двері лучанна по проспекту Перемоги близько 5-ї години ранку, а коли той їм відчинив, розпилили на нього сльозогінний газ та завдали кілька ударів молотком по голові й проникли всередину. Потерпілий на кілька хвилин втратив свідомість, а коли прийшов до тями, виявив відсутність цінних речей та предметів.

Про це повідомляє поліція Волині.

Грабіжники заволоділи мобільним телефоном, електроінструментами, побутовою технікою та іншими речами громадянина. 

«Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку поспілкувались з більш, ніж двадцятьма особами, які раніше мали проблеми з законом і мешкають в районі скоєння розбою, також перевірили місця можливого збуту викраденого майна. Окрім того, опитали кілька десятків людей, аби встановити можливих очевидців події… Того ж дня оперативники отримали інформацію про двох осіб, які, як встановили згодом, перебували поблизу місця скоєння злочину. Проводивши цю роботу, встановили і місця знаходження частини викраденого в потерпілого майна.», – розповів начальник управління карного розшуку Руслан Гамольчук.

Обох їх уже затримали 18-го вересня. Один з них – 37-річний лучанин, який неодноразово судимий за злочини майнового характеру та притягувався до адміністративної відповідальності. 

Другий фігурант – 29-річний мешканець Маневицького району, який в серпні скоїв крадіжку на вулиці Вахтангова, у Луцьку, завдавши потерпілим матеріальної шкоди на понад 7 тисяч гривень.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального Кодексу України. За вчинення розбою, поєднаного з проникненням у житло, зловмисникам загрожує позбавлення волі від 7 до 12 років.




коментарів: 2
  1. Дуже цікаво… Спочатку пишете що 2 невідомих осіб, а потім що їх затримали… То їх особи ще не встановлені?

    • А на фотці взагалі один і той, певно, просто мав необережність поруч проходити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер