<

Розповіли, які спеціальності потрібні в армії та чому необхідний «примус» до мобілізації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:11 | 13.02.2023 / Новини / , /
Перегляди
2090
/ коментарів 11

В Україні зросли темпи мобілізації, оскільки потрібно поповнювати втрати та освоювати нові види озброєнь, які Україні передають союзники.

Про це у коментарі Апостроф сказав капітан 103 бригади територіальної оборони ЗСУ Олександр Ганущин.

“Нам дуже потрібні люди, оскільки до тієї техніки, котра приходить, нам потрібні високонавчені, вмотивовані бійці, які вміють з нею працювати. Нам також потрібні люди, щоб замінити втрати, нам потрібні люди для тилової служби і для служби на нулі. Тому мобілізація однозначно буде продовжена”, – сказав військовий.

Ганущин наголосив, що держава змушена примушувати своїх громадян до мобілізації, подобається їм це чи ні. Бо якщо не вдасться захистити Україну, тоді доведеться жити в окупації.

“Інколи сила держави полягає в легальному інституті примусу. Найпростіше – це примус виконувати закони. Закон про мобілізацію під час війни повинен працювати, і саме цим займається апарат держави. Подобається це окремим громадянам чи ні, мобілізаційний план має виконуватися. Інакше ті, хто не хоче, не дай Бог, продовжать жити в іншій країні.

Темпи мобілізації, які ми бачимо зараз, вони очевидно є вищими, ніж були півроку тому, але вони пов’язані з тим, що Путін довів до величезних цифр плани по мобілізації з того боку”, – сказав Олександр Ганущин.




коментарів: 11
    • Можеш спати спокійно. Хоч ти і бідний, але тебе не заберуть. Бо дурних сюди не беруть!

  1. А держава не хоче примусити і повернути до України 1500000 офіційно виїхавших за кордон громадян України чоловічої статі призивного віку, які користуються перевагами українського паспорту? Котрі працюють за кордоном і не сплачують податки державі. Але дуже гарно використовують громадянство України. А то якось не дуже виглядає. Ти хто залишився – захищає. Ті хто працює на підприємствах в державі під час обстрилів і бойових дій на користь економіці держави – забираються, не питаючи, як підприємства будуть працювати без цих фахівців. Тому що є обов’язок. Дуже хочеться подивитися на примус держави повернутися із за кордону громадян України для виконання свого обов’язку на рівні з тими хто залишився в країні!!!!!

    • Галька, не думаю шо ті дядьки там ставали на консульський облік і їх держава зможе віднайти.
      Певно у них буде місія відроджувати українське населення

  2. Ото ж що необхідні вмотивовані бійці.
    А не всі підряд. І криві і глухі і недолугі ..
    Та й силоміць воювати не змусиш

  3. всім білий квиток видати не можуть. в першу чергу його видають тим хто за нього заплатив. оскільки таких є чимало, то призивати залишається тих хто хоч і не придатиний за станом здоров’я, але не заплатив. якщо видавати білі квитки непридатним – то бізнесу не буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер