<

Розповіли, як і з чим носити светри цієї осені

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:06 | 31.08.2021 / Новини / /
Перегляди
396
/ Коментарі відсутні

Складно уявити осінній гардероб без зручного надійного светра. Він просто незамінний для створення стильних та комфортних луків. Це може бути подовжений кардиган або укорочена модель з коміром.

Апостроф підібрав кілька модних варіантів, які можна підглянути на вересень.

Для любительок незвичайних фасонів, пропонуємо придивитися до повітряної моделі з акцентом на відкритому плечі. Такий светр чудово поєднується зі спідницею-плісе, джинсами та шкіряними кюлотами.

Щоб створити стильний лук в теплу погоду, вибирайте укорочений светр з коміром, який носиться в комплекті з майками і топами. За допомогою цієї моделі можна зібрати як спортивні аутфіти, так і святкові.

Модний жіночий светр з білим вінтажним комірцем – ще один тренд цієї осені. А в поєднанні з базовими джинсами образ виглядатиме свіжо і актуально.

Трендові оверсайз моделі з підплічниками можна носити поверх сорочки, блузки, футболки, а також одягати як самостійну річ. Поєднувати такий светр доречно з брюками, шортами і джинсами.

Об’ємні рукави перейшли з літніх колекцій в осінню, і тепер їх можна побачити і в светрах. Такі моделі ідеально підійдуть для створення жіночного та витонченого образу. Носіть їх з джинсами-скінні або шкіряними штанами.

Улюблені укорочені топи в рубчик восени придбали рукава і високий комір. Ідеальним поєднанням з такою моделлю будуть трендові джинси із завищеною талією.

Ще один варіант – стильний светр з широким коміром. Він ідеально доповнить будь-який образ і зробить його незабутнім. Носіть таку модель з улюбленими брюками і черевиками.

Мода 2021 порадує також класичними моделями. Це можуть бути, як облягаючі светри з коміром, так і більш об’ємні варіанти. Їх краса полягає в тому, що в поєднанні з аксесуарами наряд заграє новими фарбами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця