<

Розповіли про ТОП-10 поєднань з джинсами, які ніколи не вийдуть з моди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:49 | 12.05.2020 / Новини / /
Перегляди
36
/ Коментарі відсутні

Джинси – універсальний елемент гардеробу. Вони не виходять з моди, їх легко носити і можна поєднувати практично з будь-яким одягом. Але все-таки, якщо ви хочете завжди виглядати стильно і актуально, потрібно знати, які комбінації в тренді в даний момент.

У 2020 році в моду знову повернулися рвані джинси. Їх можна носити як з футболками, так і з гарними блузами. Дуже цікавий ефект виходить при поєднанні подібних брюк з туфлями на підборах, розповідає Апостроф.

Також в тренді класичне поєднання джинсових штанів з білою сорочкою. Це ідеальний варіант як для походу в офіс, так і для прогулянки по місту.

Крутий варіант наряду для ділової зустрічі – джинси і піджак. Доповнити цей зухвалий образ можна кросівками і однотонною футболкою.

Один з модних хітів – джинси з короткими топіками. Така комбінація була дуже модною в 90-х роках, і ось зараз вона знову повертається і набирає обертів.

Ну а для побачення відмінним варіантом буде поєднання джинсових штанів і романтичного топу з квітковим принтом. У цьому вбранні теж є дух 90-х років. Тому його можна доповнити великими аксесуарами або цікавими окулярами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця