<

Розповіли, що комендантська година можлива лише за умови надзвичайного стану

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:18 | 11.04.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Рішення комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо обмеження свободи пересування громадян носять рекомендаційний характер, комендантська година можлива лише за умови введення надзвичайного стану.

Про це повідомляє Нацполіція України.

“Постановою Кабінету міністрів України та постановою головного державного санітарного лікаря України прийнято ряд карантинних заходів та рекомендацій для попередження поширення коронавірусної інфекції. Поліція та Нацгвардія насамперед проводить широку роз‘яснювальну та профілактичну роботу серед громадян щодо необхідності їх дотримання.

Водночас у кількох регіонах місцеві комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ухвалили рішення про тимчасову заборону громадянам виходити з дому (з 13-ї години 11 квітня до 06-ї години ранку 13 квітня).

Утім це рішення комісії носить виключно рекомендаційний характер, адже комендантська година можлива лише за умови введення правового режиму надзвичайного стану”, – йдеться у повідомленні.

Водночас у поліції зазначили, що в умовах надзвичайної ситуації допускаються обмеження роботи громадського транспорту, підприємств та організацій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця