<

Розповіли, як завершиться навчальний рік і що буде з ЗНО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:16 | 23.04.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У зв’язку з продовженням карантину через коронавірус в Україні до 11 травня, в Міністерстві освіти і науки порекомендували закінчити навчальний рік не пізніше 15 червня, при цьому Зовнішнє незалежне тестування (ЗНО) відбудеться в будь-якому випадку.

Про це йдеться на офіційному сайті відомства, – передає Апостроф.

В міністерстві запевнили, що не дивлячись на продовження карантину випускники та абітурієнти зможуть скласти ЗНО в цьому році. Однак, кінцеві дати буде оголошено відразу після завершення карантину в Україні.

“Оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, свідоцтв досягнень, табелів знань учнів має бути завершено не пізніше 15 червня 2020 року”, – уточнили в відомстві.

Крім того, учням 1-8-х і 10-х класів, які не планують навчатися в іншому навчальному закладі, рекомендується направити копії відповідних документів по електронній пошті, а оригінал документа вручити на лінійці, що буде присвячено початку наступного навчального року.

“З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19, в 2019/2020 навчальному році рекомендовано не проводити масові заходи, зокрема – останні дзвінки і випускні вечори“, – додали в міністерстві.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця