<

Розповіли, як з’явився другий стінопис у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:15 | 24.05.2021 / Новини / /
Перегляди
56
/ коментарі 4

У Нововолинську на стіні будинку, де розташована центральна бібліотека, з’явився мурал.

Керівник молодіжного центру “Нові крила” Павло Медина у своєму фейсбуці 24-го травня розповів про створення другого стінопису в місті.

“Стіна центральної міської бібліотеки, ескіз та координація процесів від Борис Собіпан, команда молодіжного центру “Нові крила” і вуаля: Левко Лук’яненко спілкуватиметься з мешканцями Нововолинська. За вихідні ми багато говорили з перехожими, які цікавилися, надавали пропозиції та запрошували далі творити. Ми хочемо, щоб стіни переставали бути “сірими” наглядачами за нами з вами, а доповнювали простір навколо.

Цікавий факт (або не дуже): “Роблячи фото стіни з додатком GoogleMaps я проходив біля цієї стіни років 6 тому коли по нашому місту катався автомобіль який фільмував вулиці. І на секунду я телепортувався в часі”)Це можна називати стінопис номер два, а ми хочемо, щоб були й номера три, чотири, п’ять… і так далі”, – йдеться в дописі.

Проєкт реалізовуються в рамках конкурсу соціальних ідей у Нововолинській ТГ за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Нововолинською міською радою, Європейським союзом та British Council Ukraine в партнерстві з NGO Youth Platform \ ГО “Молодіжна Платформа” та Молодіжний центр “Нові крила”.

Нагадаємо, на початку травня з’явився перший мурал в сквері біля палацу культури.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер