<

Розповіли, чи працюватимуть цьогоріч на Волині стаціонарні дитячі табори

08:19 | 28.05.2023 / Новини / , , /
Перегляди
224
/ Коментарі відсутні

У Волинській області стаціонарні дитячі табори не працюватимуть через відсутність захисних укриттів та евакуаційного транспорту. А деякі з цих оздоровчих закладів знаходяться у прикордонній з Білоруссю зоні, тому цьогоріч на Волині вирішили не ризикувати.

Про це Конкуренту розповіла начальниця управління соціальних послуг департаменту соціального захисту населення ОДА Любов Яремчук.

За словами посадовиці, 22-го травня відбулося онлайн-засідання міжвідомчої комісії з відпочинку та оздоровлення дітей, на якому прийняли рішення, що стаціонарні табори на території Волинської області відкриватися не будуть.

Це пов’язано насамперед з тим, що наші стаціонарні табори не мають укриттів, не мають евакуаційного транспорту, який за потреби міг би вивезти всіх дітей відразу.

«Три стаціонарні табори у нас розташовані у колишньому Шацькому районі. А це прикордоння Білорусі, яке теж має небезпеку. Діти в стаціонарні табори заїжджають або на 14 днів, або на 21 день. Це великий ризик, тому рішення прийнято табори стаціонарні не відкривати», – зазначила чиновниця.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа