<

«Розпаковка» на митниці: в автобусі, який виїжджав з України виявили 150 тисяч пачок контрабандних цигарок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:17 | 14.11.2022 / Новини / /
Перегляди
1477
/ коментарі 2

12-го листопада автобусі, який перевозив туристичну групу до Угорщини, контрабандисти заховали 150, 5 тисяч пачок контрабандних цигарок.

В пункті пропуску «Лужанка» прикордонники спільно з митниками виявили контрабанду в автобусі MAN, який учора ввечері прибув на виїзд з України. Вказаним транспортним засобом до угорського міста Ньїредьгаза прямувала група туристів, які мали на меті відвідати термальні басейни, – повідомляє Держприкордонслужба України.

Виходячи із відомчих профілів ризику, прикордонники прийняли рішення щодо його ретельного огляду. Підозри наряду підтвердились уже на перших хвилинах спільного з митниками огляду. Спершу сховок із сигаретами виявили у підлозі транспортного засобу. Подальший огляд вразив навіть найдосвідченіших військовослужбовців, адже тютюновими виробами контрабандисти запакували усі наявні в автобусі порожнини і навіть, сидіння пасажирів. Поглиблений огляд вказаного транспортного засобу тривав 18 годин!

Контрабандисти спромоглись вмістити в сховки 301 ящик сигарет, а це 150 500 пачок. Тютюнові вироби та автобус встановленим порядком вилучено. Точна вартість вилучених предметів наразі встановлюється.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер