<

Розмова Путіна з Трампом пройде без зайвих свідків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:01 | 28.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

28-го січня, прес-секретар Президента РФ Дмитро Пєсков розповів деталі запланованої на вечір розмови Путіна і Трампа.

Пєсков повідомив, що російський глава Володимир Путін планує поспілкуватися з новообраним Президентом США без свідків. На питання, чи збирається Путін залучати до телефонних переговорів своїх помічників, його прес-секретар відповів коротко: «Не планує». Новину передає «Преса України».

За попередніми даними, переговори між Трампом і Путіним стартують о 12:00 за Вашингтоном (20:00 мск). З американської сторони до них планує приєднатися віце-президент Сполучених Штатів Майк Пенс.

Ще до розмови з російським главою, новообраний президент США повинен вийти на контакт з прем’єр-міністром Японії Сіндзо Абе та німецьким канцлером Ангелою Меркель. Відразу після цього – провести переговори з президентом Франції Франсуа Олландом, а також прем’єром Австралії Малькольмом Тернбуллом.

Слід відзначити, що напередодні російський сенатор Олексій Пушков висловив сподівання щодо високої результативності майбутніх переговорів. Він вважає, що лідери двох могутніх держав можуть дійти консенсусу в низці питань. Зокрема, вирішити проблему на Донбасі та в Сирії, а також прийняти нові рішення у боротьбі з терористичним угрупованням «ІДІЛ».

Нагадаємо, 27 січня Глава Білого дому провів телефонну розмову з президентом Мексики Енріке Пенья Ньєто, в ході якої було вирішено не обговорювати на публіці будівництво стіни між державами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа