<

РосЗМІ назвали дату обміну полоненими між Україною та “ЛДНР”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:33 | 28.12.2019 / Новини / , , , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Українська сторона і представники самопроголошених “ЛДНР” погодили точну дату обміну полоненими. Як повідомляють російські ЗМІ, це відбудеться 29-го грудня

Про це пише УНІАН з посиланням на російські медіа.

“Домовилися провести обмін 29 грудня, якщо, звичайно, не станеться що-небудь непередбачене”, – сказав співрозмовник ЗМІ.

Точна кількість полонених, які будуть передані у межах обміну, поки невідома. Станом на 27-ме грудня українські медіа повідомляють про повернення 130-ти українців, посилаючись на телеграм-канал журналіста Андрія Павловського: по 65 в так звані “ЛДНР”. Натомість, бойовики повинні передати 80 осіб – 25 та 55 відповідно.

Раніше представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Валерія Лутковська за результатами продовження переговорів з усіма сторонами 23-го грудня в режимі скайп-конференції заявила, що до кінця цього року будуть звільнені українські військові, які після боїв під Іловайськом та Дебальцевим перебувають у полоні контрольованих Росією бойовиків.

Нагадаємо, раніше БУГ повідомляв про двосторонню зустріч Путіна і Зеленського: новий обмін полоненими, три нові ділянки розведення сил, особливий статус Донбасу та інше.

Фото ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер