<

“Россия пойдет вперед”, – Олег Філінюк дав інтерв’ю у Москві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:31 | 15.11.2015 / Новини /
Перегляди
252
/ коментарів 5

Олег Філінюк вважає Росію дружньою державою і каже, що Росія “піде вперед”.

Активний прибічник комуністичної партії з Нововолинська 7-го листопада приїхав до Москви на парад і наступного дня дав інтерв”ю російським журналістам, – повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

“Україну з Росією зв”язує дружба, яка триває століттями. Стара дружба- це стара дружба, як би хто її не хотів розбити і не намагався цей клин вбити”, – сказав Філінюк.

Чоловік вважає, що Україна може розпастися на частини, які приєднають сусідні держави.

Олег Філінюк розповів, що недружнього ставлення до себе з боку жителів Москви не побачив, хоча не приховував, що сам із західної України.

“Давайте дивитись у майбутнє. Рано чи пізно Росія встане з тієї ситуації, в якій вона зараз знаходиться, вона піде вперед, вона вже йде вперед”, я це бачу по настрою людей, по настрою москвичів бачу…” – каже Філінюк.

Редакція Нововолинського інформаційного порталу вважає такі вислови Олега Філінюка неприпустимими в умовах війни з Росією і закликає Службу безпеки України здійснити перевірку за фактом його неоднозначних публічних висловлювань.

https://youtu.be/CpdHwYTct9o




коментарів: 5
  1. Цьому типу уже давно місце в Олиці,а він їздить по Москві і допомагає ій зомбувати нестійких українців різною прокремлівською отрутою.Комуняк -на гілляки!..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер