<

Російські кораблі здійснили провокацію в Чорному морі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:37 | 15.03.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ коментарів 10

13-го березня в акваторії Чорного моря кораблі російського флоту спробували провести небезпечні провокації проти ракетного катера ВМС України «Прилуки».

Про це йдеться в сюжеті телерадіостудії Міноборони “Бриз”, – передає Апостроф.

Катер виконував в Чорному морі низку навчально-бойових завдань. Зокрема, екіпаж відпрацював тактичне маневрування катера в морі, провів навчання з протиповітряної та проти-підводно-диверсійної оборони під час якірної стоянки на незахищеному рейді, а також боротьбу за живучість катера на переході морем.

В ході виконання бойових завдань екіпаж патрульного катера показав належний морський вишкіл, готовність рішуче діяти за різних обставин, зберігати психологічну стійкість і професійно виконувати поставленні бойові завдання за будь-яких умов, не завадила українським морякам і постійна присутність та нахабність кораблів Чорноморського флоту і ФСБ РФ“, – йдеться в сюжеті.

Після постановки катеру на якір, в районі Голіцинських газових родовищ, на горизонті з’явився патрульний сторожовий корабель ФСБ РФ “Безупречний”, а за кілька годин було виявлено великий ракетний катер ЧФ РФ “Шуя”, які в нічний час вдались до провокації, порушуючи при цьому Міжнародні правила попередження зіткнення суден. 

Патрульний корабель ФСБ РФ “Безупречний” намагався непомітно, без ходових вогнів, наблизитися на критичну відстань – близько 1 кабельтового до нашого катеру, при тому, що гранична дозволена відстань для зближення в нічний час складає більше 30 кабельтових.

Відзначається, що за допомогою світлового прожектора росіяни намагалися засліпити екіпаж, який перебував на ходовому містку, а в повітрі вів розвідку російський безпілотник вертолітного типу.




коментарів: 10
    • Багато хто знімає і ховає зелені окуляри, але зір вже має вади – хибно сприймає кольори і відтінки.

          • Судячи по тобі, ягель має галюциногенні властивості

          • це не ягіль, це твори нашого улюбленного вождя, Степана Бандери ! вчи, і ти теж станеш патріотом !

  1. авторам рекомендую прочитати МППЗС-72. Там всі міжнародні правила чітко прописані . Некомпететніть авторів ролика вражає…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок