<

Росіянин напав на українця через футболку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:39 | 25.12.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У Перу російський турист напав на американця українського походження Вадима Дубівського через його футболку з написом “Путін – х … йло”. Про це Дубовський написав на своїй сторінці у Facebook.

“Сенсація! Сьогодні в священному місті древніх інків сталася сутичка ватника з футболкою “Путін – х … йло!”. У результаті нова футболка впала смертю хоробрих, а ватник був затриманий поліцією”, – написав українець.

Він розповів, що росіянин поцікавився, чому американець носить таку футболку. Потім спробував пояснити, що Дубовський нічого не знає про ситуацію в Україні: “Ви, українці, Європі підлизуєтеся, а там усі – пид … ри!”, – повідомляє Кореспондент.

Росіянину порадили відстати, той погодився, але попросив продати йому футболку, але отримав відмову. Опісля він схопив Дубівського за верхній край футболки на шиї і сильно смикнув назад, поваливши того на кам’яну бруківку.

“Тріск рваної тканини, матюки російського “Вані” і тупіт суб’єкта, який тікає. Все тривало секунди півтори-дві, не більше. Я навіть не встиг злякатися падіння зі сходів. Тишу змінили крики туристів, котрі підбігли і які різними мовами запитували, чи в порядку я”, – розповів Дубовський.

Охоронці зловили втікача-росіянина, який відразу спробував запропонувати гроші. “Охоронці, у свою чергу, розповіли нам, що звернули на нього увагу, оскільки він … поводився дивно, а під час затримання та обшуку вони виявили у нього білий порошок. Через півгодини в поліцейській дільниці у суб’єкта був вилучений російський паспорт і зворотний квиток на поїзд до Куско”, – розповів Дубовський.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа