<

Росіяни завдали ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури на Київщині, Житомирщині та у Дніпрі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:32 | 18.10.2022 / Новини / , , , , /
Перегляди
405
/ Коментарі відсутні

Вранці 18-го жовтня окупанти обстріляли низку регіонів України. Зокрема, ворог влучив по об’єктах критичної інфраструктури на Житомирщині, у Дніпрі у Києві.

Російські війська вчинили нову атаку на енергетичну інфраструктуру на лівому березі Києва, водночас у Броварах поблизу столиці працюють засоби протиповітряної оборони, повідомляє заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Близько 9-ї ранку кияни чули вибух на лівому березі і гуркіт у небі. У деяких районах зникло світло.

“Зранку в Києві знову вибухи. Деснянський район. Об‘єкт критичної інфраструктури. Всі служби слідують на місце. Детальніша інформація згодом”, – повідомив мер Кличко.

Тим часом, у Житомирі зафіксували два прильоти в об‘єкт енергозабезпечення. На місці працюються рятувальники.

Мер Житомира підтвердив влучання й повідомив, що місто залишилося без електроенергії та води. Лікарні переведені на резервне живлення.

Крім того, 18-го жовтня окупанти двічі поцілили в об‘єкт енергетичної інфраструктури у Дніпрі. Прильоти спричинили серйозні пошкодження. На місці працюють рятувальники ДСНС.

FreeДом уточнює, що росіяни пошкодили енергетичну інфраструктуру у передмісті Дніпра. Канал також опублікував відео з місця ударів – на ньому видно густий чорний дим.

Тимошенко також попередив, що у зв’язку з обстрілами Дніпра у деяких районах міста може бути відсутнє електро- та водопостачання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок