<

Росіяни завдали ракетних ударів по Львівщині, Тернопільщині та Хмельниччині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:30 | 14.06.2022 / Новини / , , , , /
Перегляди
988
/ 1 коментар

14-го червня росіяни завдали чергових ракетних ударів по західних областях України.

Голова Львівської ОВА повідомив про роботу систем ППО на території області, мер Львова Андрій Садовий також підтвердив цю інформацію.

За словами Максима Козицького, внаслідок роботи ППО вдалося збити одну російську ракету над Золочевим, проте є певні руйнування об’єкта циівльної інфраструктури.

Також українська ППО збила російську ракету над Хмельниччиною. Уламки збитої ракети впали у полі, попередньо жертв чи руйнувань немає. Також ППО спрацювала по декількох ракетах у небі над Тернопільщиною.

Про вибухи на Тернопільщині у соцмережах повідомили близько 13:10, коли в області тривала повітряна тривога. Голова Тернопільської військової адміністрації Володимир Труш попросив залишатись в укриттях та не публікувати фото з місця вибуху.

Близько 14:00 він повідомив, що українська ППО вдарила по декількох російських ракетах.

«За попередньою інформацією, щойно сили протиповітряної оборони спрацювали по кількох ворожих ракетах над Тернопільщиною.

Спеціалісти виїхали на місця вибухів. Попередньо, жертв та руйнувань немає. Інформація уточнюється. Закликаю негайно йти в укриття під час повітряних тривог», – зазначив він.

Фото ілюстративне




один коментар
  1. За кожну ракету скинуту на наші мирні міста ,ми повинні відповісти рашистським окупантам адекватно ,якби було чим “.длякуємо” владі ,яка керували нами тридцять роківі яка довела нас до руїни ,зате самі нахапались так ,що і правнукам хватить .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа