<

Росіяни намагалися зірвати аукціон Бенксі зі збору коштів для України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:35 | 12.01.2023 / Новини / , /
Перегляди
151
/ Коментарі відсутні

У грудні Бенксі виставив на продаж 50 своїх малюнків, кошти від продажу яких мав намір передати Україні. Інтернет-аукціон гравюр став об’єктом ворожих атак із рф.

Про це повідомляє The Guardian із посиланням на благодійну організацію Legacy of War Foundation, яка надає підтримку постраждалим від конфлікту цивільним особам, – передає Укрінформ.

«Художник Бенксі проводив розпродаж 50 своїх робіт на допомогу Україні. У цей час він зазнав хакерських атак з рф. Приблизно у 3500 з них були російські IP-адреси», – заявили в організації.

Для отримання принтів з мишею, що дряпається стінкою коробки з написом «тендітне» вартістю 5000 фунтів стерлінгів за штуку, шанувальники мали зареєструватися в інтернеті. Проте, за даними Legacy of War Foundation, виникла проблема із незаконними реєстраціями.

«Зараз ми відбираємо зареєстровані заявки і незабаром повідомимо покупців. Сайт отримав понад мільйон заявок (і 3500 ворожих атак з російських IP-адрес), тому цього разу будемо вдячні за ваше терпіння», – йдеться у публікації.

У благодійній організації розповіли, що кожен наданий на продаж відбиток підписано, пронумеровано та він є унікальним, оскільки Бенксі особисто наніс «мишачі подряпини» на кожен екземпляр за допомогою заточеного різака для піци.

Виручені від продажу кошти будуть спрямовані на придбання нових машин швидкої допомоги та допоміжних транспортних засобів, які будуть використовуватись для порятунку людей з обмеженими можливостями, людей старшого віку та цивільних.

Legacy of War Foundation – міжнародна благодійна організація, що підтримує громадян, які постраждали під час конфліктів. Головний офіс організації розташований у Великій Британії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер