<

Росія зупинила на кордоні 30 українських вагонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:35 | 9.07.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

8-го липня стало відомо, що на російсько-українському кордоні через введення Росією додаткових транзитних обмежень простоюють 30 залізничних вагонів, які йшли з України в Казахстан і Киргизію.

“Станом на 16:00 8-го липня на кордоні України з Російською Федерацією затримано 30 залізничних вагонів, які йшли в Казахстан і Киргизію. Один з вагонів відправили за іншим маршрутом, ще 29-ть вагонів залишаються на кордоні”, – повідомили в Мінекономрозвитку.

Крім того, за інформацією міністерства, ускладнення руху для українського транспорту спостерігаються на кордоні Білорусі з Росією.

“За інформацією, отриманою від українських перевізників, в пункті пропуску Редьки-Красне знаходяться близько 20-ти українських автомобілів і близько 50-ти автомобілів з реєстрацією інших країн. При цьому за останню добу 5 українських транспортних засобів отримали відмову в оформленні”, – зазначили в міністерстві.

Нагадаємо, 1-го липня Росія ввела додаткові обмежувальні заходи щодо транзиту українських товарів через свою територію в Казахстан і Киргизію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер