<

Росія завезла в окупований Крим 600 тисяч своїх громадян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 28.12.2021 / Новини / , /
Перегляди
276
/ коментарі 3

Росія завезла 600 тисяч своїх громадян на територію тимчасово окупованого Криму, чим створює на півострові плацдарм для впливу в регіоні.

Про це в ефірі «Крим.Реалії» повідомив секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов.

«Наразі там йде повне переозброєння і постійно проходять навчання. Щобільше, за даними нашої розвідки, вони завезли вже туди понад 600 тисяч громадян РФ, щоб заселити територію Криму», – сказав Данілов.

Водночас правоохоронці кажуть, що дослідити демографічний склад тимчасово окупованого півострова складно. Прокуратура Криму разом з експертами розробляють методики, щоб порахувати кількість переселених росіян та тих, кого окупація змусила покинути півострів.

Голова кримської прокуратури Ігор Поночовний пояснив, що зараз робоча група досліджує міжнародний досвід і шукає методики – можливо, схожі на ті, що застосовувалися для конфлікту в Югославії.




коментарів: 3
  1. Ця територія була вже втрачена тоді ,коли прийняли автономію і почалди там вибирати президента ,а кацап цим скористався і проводив агітацію ,на яку не спромоглося наше керівництво ,яке думало про те як більше вкрасти і пофіг йому була Україна .

  2. Раша завезла такий самий контингент як багато років тому на Донбас, який полубляє пісні стилю “Владімірскій Централ”?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер