<

Росія вводить економічні санкції проти України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:27 | 30.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Медведєв анонсував відповідні економічні заходи Росії.

З 1 січня 2016 року Росія посилює митний захист і вводить економічні санкції проти України, повідомив пpeм’єp-міністр Дмитро Мeдвeдєв.

“З 1 січня 2016 року буде підвищено рівень митно-тарифного захисту щодо України. Це пов’язано з рішенням наших сусідів ввести в дію угоду про асоціацію з ЄС”, – повідомляє Корреспондент з посиланням на сторінку Дмитра  у Facebook.

Крім того, за його словами, на Україну як країну, що приєдналася до антиросійських санкцій, буде поширено дію відповідних економічних заходів.




коментарів: 2
  1. Який цинізм”старшого брата”!Це-ж просто не влазить ні в які рамки-почати військову агресію проти України тільки за те,що,бачте,посміли без іх разрешєнія податься в ЄС,а потім ще звинувачувати,що ми самі винуваті…Ні щось-таки страшне робиться в Світі-розум людський схибився,попрано ЗАПОВІДІ ГОСПОДНІ!То що тепер і, насправді,Сатана правити буде !?Як по ПИСАННЮ?Але є одна втіха-з НАМИ БОГ І по ПИСАННЮ ВІН ввергне Диявола в Геєнну огнянну!!!А наші ГАРАНТИ МИРУ-США,Великобританія,а потім Франція з Китаєм,що також тремтять від страху?!Ох,люди-люди,упустите момент і МОНСТР буде пожирати і Вас!…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа