<

Росія стягує війська до кордону з Україною і це не навчання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:09 | 31.10.2021 / Новини / /
Перегляди
1063
/ коментарів 9

Війська РФ знову концентруються на кордоні з Україною, переміщення російських військ на тлі напруженості між Москвою та НАТО викликало занепокоєння у США та ЄС.

Як передає Українська Правда посилаючись на The Washington Post, чергова передислокація російських військ у суміжні з Україною регіони викликало занепокоєння серед чиновників у Сполучених Штатах та Європі, які відстежують нерегулярні переміщення техніки та особового складу на західному фланзі Росії.

Останніми днями в соціальних мережах почали з’явилися відео, на яких видно, як російські військові потяги та колони переміщують велику кількість військової техніки, включаючи танки та ракети, на півдні та заході Росії.

Посадовці, які поділилися з журналістами інформацією на умовах анонімності, констатують, що рух військ у бік України спостерігається вже протягом кількох останніх тижнів.

Поновлення пересування російських військ проводиться на тлі незадоволення Кремля зближенням Києва з НАТО та власними розбіжностями з Альянсом: Росія призупинила свою місію при НАТО в Брюсселі 18 жовтня після того, як альянс вигнав вісім членів російської місії через звинувачення в шпигунстві.

Водночас директор програми досліджень Росії в некомерційній аналітичній групі CNA у Вірджинії Майкл Кофман наголосив, що нові переміщення російської армії здійснюються не в цілях військових навчань.




коментарів: 9
  1. Шановні писаки, не робіть з нас, нормальних людей, дурнів. Українці-не курник, який можна періодично полохати, бо якійсь сволоті приспічило черговий раз. Нехай краще держиморди наполохають своїх вилупків-мажорчиків воєнкоматом чи як росіяни чи білоруси нападуть на їх виродо-гадюшні маєтки із золотими батонами та унітазами.

    • Згоден, мацкалі навряд чи масованої нападуть: їхня армія слабувата для повномасштабного вторгнення(в свій час ледве з двохмільйонною Чечнею насилу справилась) та плюс заважає генетична сциклуватість

      • навідь трьохчлен допетрив, шо нападати не будуть – нафіг їм обогрівати таких дурних, як трьохчлен, та ще й безкоштовно, бо взяти нема чого

        • Любить халяву просто,відпустили напевно на пару днів із спеціалізованої лікарні.

  2. Навєрно стройбат нагнали, шоб від поляків не відстати і там стіну вистроїти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер