<

Росія планує воювати застарілими бомбардувальниками Су-24М

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:09 | 12.08.2022 / Новини / /
Перегляди
189
/ 1 коментар

У війні проти України країна-агресорка втратила дві ескадрильї новітніх Су-35. Через це окупанти планують залучати застарілі бомбардувальники Су-24М.

Про це під час брифінгу заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов, інформує Генштаб ЗСУ.

«За останній тиждень сили ППО України знищили 27 повітряних цілей. У зв’язку зі значними втратами авіаційної техніки, окупанти розглядають варіант залучення застарілих бомбардувальників – Су-24М, що протягом 2005-2018 років були виведені з бойового складу агресора», – сказав бригадний генерал.

Росія поставляла літаки Су – 35 Китаю. З 24 одиниць справними були лише 9, що свідчить про низьку ефективність та ненадійність цієї техніки. Найбільша кількість відмов щодо експлуатації цих літаків доводилася на бортові системи.

«Літаки Су-35 також показали низький рівень живучості. За час повномасштабної агресії окупанти втратили дві ескадрильї таких літаків, це близько 24 одиниць», – наголосив Олексій Громов.




один коментар
  1. Так так, звісно, кому як не нашим мордатим генералам знати що там бункерний карлик з своїми прихвостнями собі там планує) певно звітують нашим кожен день

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця