<

Росія перегруповує війська і готує новий наступ – НАТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 1.05.2015 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Росія використовує «режим тиші» на сході України для перегрупування військ і можливого наступу.

Про це заявив командувач сухопутними силами НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав під час виступу перед комітетом з питань збройних сил сенату США, пише Вголос посилаючись на російську службу BBC.

«Ми не можемо точно передбачити, що Росія збирається робити далі, і ми не розуміємо до кінця, які наміри Путіна. Ми можемо робити висновки на підставі його попередніх вчинків… Те, що ми бачимо, дає нам підстави вважати, що Росія нарощує свої можливості, проводить серйозну модернізацію у військовій сфері і виношує амбітні стратегічні плани», – зазначив Брідлав.

За словами генерала, Пентагон застали зненацька останні російські переміщення в Україні. Сама ж ситуація тут «залишається крихкою і нестабільною», – додав він.

Водночас Брідлав переконаний – американські спецслужби повинні мати більше можливостей стежити за діями Росії в регіоні.

Нагадаємо, генерал Брідлав вже неодноразово заявляв, що в Донецькій і Луганській областях присутня велика кількість російських військовослужбовців, які навчають і консультують сили сепаратистів. Росія ж щоразу заперечує твердження західних країн і міжнародних експертів про її безпосередню участь в конфлікті на Україні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер