<

Росія й далі продовжує постачати зброю на Донбас та вивозити вугілля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:33 | 17.03.2015 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Більшу частину було доставлено ​​«північним маршрутом» (автотранспортом, а також залізничним транспортом). Усього на станції «Іловайськ» зафіксовано прибуття 6 вагонів і 12 критих платформ (імовірно, з РСЗВ і командно-штабними машинами).

Зафіксовано переміщення через Луганськ і Краснодон близько 40 транспортних одиниць у складі конвоїв постачання, а також 12 одиниць бойової техніки (переважно ББМ), –  повідомляє група «Інформаційний опір»,

Характерною особливістю стала наявність у складі конвоїв, що йдуть з Росії, значної кількості спеціальної техніки: транспортно-заряджаючих машин, паливозаправників, інженерної техніки та обладнання. Поставки матеріально-технічних ресурсів протягом останніх днів стосувалися насамперед луганського напрямку й артемівсько-донецької ділянки.

Бойовики надалі вивозять вугілля на територію Росії. В середньому на добу фіксують вивезення в РФ з території Луганської області по 10-12 великовантажних автомобілів (фур) з вугіллям. У супровідних документах вантаж оформляють як «вугілля з України» з дотриманням усіх митних формальностей з боку російської митниці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер