<

Російські ЗМІ брешуть про кількість українців, які їздять у Крим. В Держприкордонслужбі озвучили цифри

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:29 | 6.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У Державній прикордонній службі вказують на відверту брехню російських пропагандистських ЗМІ про те, що нібито різко зросла кількість охочих з материкової України потрапити в окупований Крим.

Про це у своєму Facebook повідомив речник Держприкордонслужби України Олег Слободян.

За його словами, у російських ЗМІ окупованого півострова звідкись взялась цифра, що нібито лише через КПВВ “Чогнар” до Криму проїхало понад 18, 5 тисяч осіб. Хоча статистика українських прикордонників насправді говорить зовсім інше.

Зокрема, на так звані травневі свята – з 29-го квітня до 3-го травня пасажиро-транспортний потік через “Чонгар” аж ніяк не збільшувався, а навіть навпаки – зменшився.

До прикладу, якщо впродовж 5 робочих днів (з 24.04 до 28.04) адмінмежу у напрямку окупованого півострова у цьому КПВВ перетнуло 11,7 тисяч осіб та 2,4 тисяч транспортних засобів, то за 5 вихідних днів (з 29.04 по 03.05) прикордонники до анексованого Криму встановленим порядком оформили 9,7 тисяч осіб та 1,5 тисячі транспортних засобів,– зауважив Слободян.

Прикордонники кажуть, що порівняно з минулим роком пасажиропотік на травневі вихідні в окупований Крим впав більш ніж на половину.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер