<

Російські військові заявили, що на кордоні з Україною загинули п’ять диверсантів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:11 | 21.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
568
/ 1 коментар

Російські військові заявили, що вбили п’ятьох членів «диверсійно-розвідувальної групи», яка буцімто проникла з території України.

Україна неодноразово заявляла, що не планує жодних наступальних дій і звинувачувала Росію в пошуку приводу для ескалації, повідомляє BBC Україна.

Як заявила пресслужба Південного військового округу, “бойове зіткнення” сталося близько 06:00 ранку (05:00 за Києвом) на ділянці російсько-українського кордону в районі населеного пункту Митякинська у Ростовській області.

“В результаті бойового зіткнення п’ятеро порушників кордону Російської Федерації зі складу диверсійно-розвідувальної групи знищено”, – заявили в пресслужбі ПВО.

Крім того, заявляють російські військові, для “евакуації диверсантів” на територію Росії буцімто увійшли дві бойові машини піхоти збройних сил України. Їх знищили з протитанкової зброї, кажуть військові.

Україна поки що не прокоментувала цю заяву російської сторони, але раніше неодноразово заперечувала, що має наміри атакувати.

У понеділок секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що українські військові не причетні до обстрілу на Донбасі, про які заявляла російська сторона. Так він відповів на прохання журналістів прокоментувати повідомлення про обстріл об’єкту прикордонної служби ФСБ у Ростовській області.

“Ми не ведемо обстріли, ми до цих обстрілів не маємо жодного відношення. Ми попереджали, що вони можуть фантазувати скільки завгодно, вони можуть робити все, що завгодно і ми до цього готові”, – сказав Данілов.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа