<

російські губернатори масово складають власні повноваження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:24 | 11.05.2022 / Новини / , /
Перегляди
515
/ коментарі 2

У росії за один день вже чотири губернатори оголосили про дострокове складання повноважень, ще один заявив, що не переобиратиметься на новий термін.

Про це повідомляє Інтерфакс, – передає Конкурент.

Зазначається, що губернатор Саратовської області валєрій радаєв повідомив, що вирішив скласти повноваження.

«Мною прийнято рішення про дострокове складання повноважень губернатора. Я десять років очолював Саратовську область. У зв’язку з виборчою кампанією, що наближається, не буду висувати свою кандидатуру на черговий термін для обрання главою регіону», – наводяться слова радаєва в телеграм-каналі його пресслужби у вівторок.

Губернатор Томської області сєргєй жвачкін вирішив залишити посаду голови регіону, повідомили «Інтерфаксу» у вівторок у пресслужбі обладміністрації.

«Я залишаю пост губернатора», – процитували у пресслужбі слова жвачкіна, який звернувся до жителів Томської області.

Він пояснив, що є одним із найстарших губернаторів, у січні йому виповнилося 65 років, тому «треба давати дорогу молодим».

Губернатор Кіровської області ігорь васільєв повідомив у своєму телеграм-каналі у вівторок, що залишає свою посаду.

«У зв’язку з наближенням закінчення терміну повноважень на посаді губернатора (…) мною прийнято (…) рішення залишити посаду губернатора Кіровської області та продовжити роботу на федеральному рівні», – написав Васильєв, звертаючись до жителів Кіровської області.

Глава Республіки Марій Ел алєксандр євстіфєєв також заявив, що вирішив залишити свою посаду.

«У зв’язку із закінченням терміну повноважень глави республіки Марій Ел я звернувся до президента росії з проханням прийняти мою відставку», – написав євстіфєєв у своєму телеграм-каналі у вівторок.

Своєю чергою, губернатор Рязанської області ніколай любімов не висуватиметься на посаду голови регіону на наступний термін, він написав про це на своїй сторінці у «ВКонтакте».

«Наближається термін закінчення моїх повноважень. Прийняв відповідальне рішення – не висуватись на посаду губернатора на наступний термін», – заявив Любимов.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер