<

Російські фанати захоплюються боксером Усиком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:19 | 1.09.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Через три місяці після завоювання всіх чемпіонських поясів у першій важкій вазі Олександр Усик йде далі: першим суперником абсолютного чемпіона стане 35-річний британець Тоні Белью.

Бій пройде 10-го листопада в Лондоні.

Аналітична стаття на популярному російському ресурсі sports.ru, присвячена українському боксеру і його майбутньому поєдинку, викликала широкий резонанс серед уболівальників, пише Обозреватель.

“Усик – фаворит. У Белью цілком потужний удар, але він недостатньо швидкий для такого суперника, як Усик. Британець навіть розповідав, що між боями важить більше 100 кілограмів.”Ймовірно, скидання ваги буде болючим, але чотири пояси того варті. Я правда вважаю, що можу нокаутувати Усика”, – йдеться в матеріалі.

Російські фанати в коментарях відзначають перевагу українця і щиро ним захоплюються.

“Усик прекрасний, як і ціла плеяда українських боксерів (брати Клички, Ломаченко і навіть Постол і Гвоздик). Але Усик – це взагалі щось. Білий Мейвезер, майже”, – пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося що поєдинок між абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком і британцем Тоні Белью принесе боксерам солідний гонорар.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця