<

Росія ввела нові санкції проти України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:38 | 26.12.2018 / Новини / /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Список українських компаній, щодо яких уряд Росії ввів економічні санкції, поповнили оборонні та енергетичні підприємства країни.

Крім того, під санкції потрапили деякі посадовці. Повний список санкційних фізичних і юридичних осіб опублікований на сайті уряду РФ, повідомляє Укрінформ.

“Зокрема, в список увійшли концерн “Укроборонпром” і військове підприємство “Укрспецекспорт”. Також санкції накладені на публічне акціонерне товариство “Центренерго” і “Державний експортно-імпортний банк України”, – йдеться в повідомленні.

Під санкції потрапили і страхова група “ТАС”, а також “Перша логістична компанія”.

Крім цього, нові обмеження торкнулися начальника головного управління розвідки Міноборони України Василя Бурби. У списку опинилися мер Одеси Геннадій Труханов, депутат Верховної Ради від “Опозиційного блоку” Олександр Вілкул та перший заступник голови МВС України Сергій Яровий, а також ряд депутатів від правлячого “Блоку Петра Порошенка”, партії “Самопоміч” і чиновників.

Санкції проти українських громадян і компаній передбачають:

  • Блокування безготівкових грошових коштів
  • Заморожування бездокументарних цінних паперів і майна на території РФ
  • Заборону на перерахування коштів (виведення капіталу) за межі Росії

Таким чином, список, що складався з 68 компаній, тепер налічує 75 підприємств.




один коментар
  1. рашка в ізоляції… Україну підтримуе весь цівілізований світ… рашка в ізоляції… Україну підтримуе весь цівілізований світ…рашка в ізоляції… Україну підтримуе весь цівілізований світ…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер