<

Росія відпустила Цемаха, бойовик поїхав на Донбас

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:34 | 12.09.2019 / Новини / , , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Бойовик і підозрюваний в причетності до авіакатастрофи літака рейсу МН17 Володимир Цемах разом з донькою повертається на окуповану Донеччину. Про це свідчить відповідний допис і фото, які опублікувала донька бойовика Марія Левченко-Цемах у російській соцмережі “ВКонтакте”.

Цемаха доставили в Росію літаком  Цемаха допитали перед відправленням у Росію, разом з іншими 34-ма утримуваними в Україні особами в межах обміну полоненими, – пише 24 канал.

«Ну що, є в житті щастя, є справедливість, є хороші люди! Тепер жити трохи легше. Ура, дорогі мої! Їдемо додому!» – написала донька Цемаха.

Раніше Левченко-Цемах опублікувала фото автобуса сполученням Донецьк-Москва. Жінка повідомила, що цим автобусом приїхала в Москву.

Журналіст Крістофер Міллер вважає, що Росія відпустила Цемаха задля того, щоб уникнути претензій від Нідерландів у справі про розслідування катастрофи літака МН17. Адже прокуратура Нідерландів вже просила Росію видати Цемаха.  

“Звичайно, це означає, що, коли влада Нідерландів знову просить Росію видати Цемаха, вона може просто сказати: “У нас його немає, він в Україні”. Це також означає, що якщо “трагедія” спіткає Цемаха – а-ля Захарченко і так далі – Росія може сказати: “Це сталося в Україні”, – написав Міллер у своєму твітері.
https://24tv.ua/ukrayina_tag1119/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер