<

Російську владу розкритикували на кримському каналі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:11 | 7.10.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На телеканалі “Крим 24” у передачі “Точка сборки” ведучий несподівано виступив з жорсткою критикою на адресу окупаційної влади Росії. Окупантів звинуватили у глобальному збіднінні населення, кастовості суспільства, занепаді медицини і корумпованості влади.

Фрагмент телепередачі з незацензуреними збуреннями ведучого і розгромними словами на адресу путінського режиму опублікували на сторінці Vitauskas у Twitter

“Камені з неба виявилися занадто великими. Схоже, кримські колаборанти, вже починають розуміти: що, в яке місце і як глибоко ввела їм Росія. Навіть потихеньку починають майданити на місцевому ТБ”, – із сарказмом написав автор посту, повідомляє Gazeta.ua.

На оприлюдненому відео ведучий програми обурюється неякісною медициною у Криму, а також невиконанням окупантами всіх обіцянок, даних перед “референдумом”. Особливі претензії у нього викликало жебрацтво населення, яке нібито мало отримувати космічні пенсії, але зараз лише животіє.

“Просто народ і можновладці живуть у паралельних світах, а між ними – стіна з парканів та броньованих лімузинів. Так, Росію прикінчать не санкції та не військові експансії. Якщо щось і вб’є її, то внутрішні проблеми. І одна з головних – соціальне розшарування. У Росії вже років 20-30 будується кастове суспільство. І в ньому є тільки господарі і раби, в такому суспільстві немає місця ні совісті, ні справедливості”, – заявляє ведучий.

У підсумку ведучий закликає кримчан позбутися ілюзій, що Крим – елітний регіон.

“Так, деякі тут живуть, але більшість виживають”, – завершив він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця