<

Роман Микитюк попався на корупції у Волинській обласній раді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 3.12.2016 / Новини / /
Перегляди
101
/ коментарі 3

Прокуратура області викрила у правопорушеннях, пов’язаних із корупцією, депутата Волинської обласної ради представника фракції «Наш край» – Романа Микитюка.

Про це стало відомо з власних джерел виданню Район.Любомль

Микитюк голосував за прийняття рішення, яке стосувалося очолюваного ним підприємства, на сесії обласної ради, порушивши при цьому вимоги ст.28 Закону України «Про запобігання корупції» щодо врегулювання конфлікту інтересів.

Протоколи про вчинення депутатом цих правопорушень прокуратура вже скерувала для розгляду до суду.

Недобросовісного депутата викрила прокуратура області спільно зі співробітниками управління захисту економіки у Волинській області ДЗЕ Національної поліції України.

Микитюк відповість за вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, передбачених ч.1, ч.2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що Роман Микитюк є власником фірми «АМіЛА», яка неякісно робить ремонти доріг у Володимирі-Волинському та Любомлі.




коментарів: 3
  1. А Ви іще сумнівались? Здається, він у свій час із братом, працювали у Волинському УСБУ? Чого там, зв’язки залишились, без сумніву. Багатії чортові. А жеби в***ли. Все вам мало.

  2. А братєц у Нововол піднімався в СБУ. Мама крутила світом із розпродажем садків, землі у Турійському районі. А він послідовник і розпаскуджувач дерибану та обкрадання усієї області, прикривання незрозумілих схем у прикордонні. Чи не час поглибше колупнути?

  3. А у “Турійському подвір’ї” смажені реберця непогано приготовані були, хоча й дорогувато. :)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер