<

Rolling Stones пригрозив Трампу судом, бо той (укотре) узяв їхню пісню без дозволу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:46 | 29.06.2020 / Новини / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Гурт Rolling Stones пригрозив подати до суду на президента США Дональда Трампа, оскільки він використав їхню пісню «You Can’t Always Get What You Want» без дозволу для свого передвиборчого заходу.

Про це повідомляє Deadline з посиланням на заяву гурту.

«Оскільки неодноразові звернення до Дональда Трампа ні до чого не призвели, Rolling Stones вдається до подальших заходів з метою заборонити йому використовувати пісні гурту в будь-яких подальших політичних заходах», — йдеться в повідомленні.

Зокрема, до передвиборчого штабу Трампа своє звернення направила компанія з ліцензування музики BMI, яка співпрацює з Rolling Stones. У зверненні йдеться про те, що використання музики гурту є порушенням ліцензійної угоди.

«Якщо Дональд Трамп не зважатиме на ексклюзивний характер угоди й продовжить (використовувати пісні Rolling Stones — ред.), то на нього чекатиме судовий позов у справі про порушення заборони й використання музики без відповідної ліцензії», — йдеться в повідомленні.

Йдеться про пісню «You Can’t Always Get What You Want», під яку Трамп вийшов під час першого передвиборчого заходу з часу епідемії коронавірусу у США — в місті Талса штату Оклахома. Він відбувся 20 червня.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця