<

Різали бензопилою та пилкою: на Волині у вантажівці білоруса виявили контрабандні цигарки на півмільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:16 | 26.11.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Уночі на 25-те листопада на українсько-білоруському кордоні у пункті пропуску «Дольськ», що на Волині прикордонники бензопилою та болгаркою вирізали з причепа 27 тисяч пачок сигарет.

Про це інформує Держприкордонслужба України.

Перевезти сигарети в Україну намагався громадянин Білорусі через пункт пропуску «Дольськ», що на Волині. Прикордонники Луцького загону спільно з митниками провели поглиблену перевірку автомобіля «Сканія». В результаті, під вантажем кокосового волокна, у днищі напівпричепа, виявили велику кількість сигарет білоруського виробництва з марками акцизного збору РБ.

Щоб дістати майже 27 тисяч пачок сигарет із днища, прикордонникам довелось демонтувати конструктивні особливості вантажівки за допомогою бензопили та болгарки. Сума оцінки вилучених сигарет склала майже 570 тисяч гривень, причепа – 160 тисяч гривень.

На даний час вищевказаний автомобіль залишається в пункті пропуску для складання відповідних документів працівниками ДФС. Триває прийняття рішення щодо можливого внесення відомостей до ЄРДР за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст. 204 ККУ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер