<

Рік від початку коронавірусного карантину в Україні: з чого все починалось і на якому ми етапі зараз

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 11.03.2021 / Новини / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

11-го березня 2020 року Кабінет Міністрів запровадив «тимчасовий» карантин на всій території України, який триває і досі, лише у формі адаптивного карантину з поділом на, так звані, зони.

За цей рік виявлено майже півтора мільйона інфікованих COVID-19, більше 1 мільйона 200 тисяч з них одужали, а 27 685 померли, – пише Укрінформ.

Піки захворюваності і смертей припали на листопад і грудень 2020 року. З 24-го лютого в Україні почав діяти адаптивний карантин із зонуванням

За даними МОЗ, станом на 11-те березня, у «червоній» зоні знаходяться чотири області – Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька.

У «помаранчевій» – 10 регіонів: Київ, Вінницька, Донецька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська області.

Волинь наразі знаходиться у «жовтій» зоні карантину.

24-го лютого цього року розпочалася вакцинація – наразі вакциновано 29 378 осіб.

За останніми даними, через додаток «Дія» в онлайн-чергу на щеплення від коронавірусу записалися вже 220 тис. українців.

Про це розповів у коментарі телеканалу «Дом» віцепрем’єр-міністр — міністр з питань цифрової трансформації Михайло Федоров, передає Укрінформ.




один коментар
  1. Скільки Вас в Україні віцепрем’єр-міністрів — міністрів з різних питань? Для чого ці посади і які функції вони виконують?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер