<

До рідних домівок повернулися волинські резервісти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:33 | 28.09.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

27 вересня до рідних домівок повернулися військовозобов’язані з Волині, які протягом місяця проходили військовий вишкіл на навчальних зборах оперативного резерву.

Про це інформує прес-служба Волинського обласного військового комісаріату.

Близько 600 волинян були викликані військовими комісаріатами області на збори, які розпочалися на базі Володимир-Волинської військової частини, де всіх їх було перевдягнуто у військові однострої та забезпечено іншим майном.

В подальшому бійці були направлені до навчальних центрів Сухопутних військ для підвищення власної підготовки та кваліфікації, опанування нових зразків техніки й озброєння, адже на збори викликані чоловіки, які служили у війську ще десятки років тому, і потребували поновлення своїх вмінь з військової справи.

З навчальних центрів резервісти прибули на полігон поблизу Рівного, де було сформовано бригаду оперативного резерву. І вже згодом резервісти приступили до набуття навичок дій у складі своїх підрозділів. Бійці відпрацьовували кілька умовних операцій у максимально наближених до бойових умов, зокрема було здійснено висування, розгортання перехід в атаку та ведення оборони за підтримки авіації та артилерії.

Участь у зборах добровільно зголосився пройти і лучанин Сергій Соловський. Сам пан Сергій за військовою спеціальністю зв’язківець, тому з початку пройшов вишкіл у Полтавському навчальному центрі, де опановував новітні засоби зв’язку, які застосовують у збройних силах України. А вже згодом був призначений старшим телефоністом батальйону.

Зі слів Сергія, він позитивно оцінює ті якісні зміни, що відбулись у збройних силах за останні роки, і запевняє, що збори пройшли на високому рівні та з максимальною для нього користю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер