<

Рідні військових I-го батальйону територіальної оборони «Волинь» зустрілися з головою ОДА Володимиром Гунчиком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:37 | 24.11.2014 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

22 листопада в черговий раз рідні військових I-го батальйону територіальної оборони «Волинь» зустрілися з головою облдержадміністрації Володимиром Гунчиком. Їхнє прохання незмінне: провести ротацію солдатів, які ще з травня місяця несуть службу в зоні бойових дій. – пише портал Четверта Влада

Також на прохання матерів прийшов народний обранець Ігор Єремеєв, радник голови ОДА Борис Кондратюк, заступник голови облради Олександр Пирожик, повідомляє прес-служба Волинської ОДА

Голова ОДА Володимир Гунчик вкотре наголосив, що питання ротації особового складу I-го батальйону є одним з пріоритетних і він робить все можливе аби прискорити цей процес.

Нагадаємо, на минулому тижні голова ОДА Володимир Гунчик зустрівся з начальником Генерального Штабу Збройних Сил України Віктором Муженком. Він запевнив, що вже складений і виконується графік ротації батальйонів територіальної оборони України. Проте зазначимо, що ця інформація не розголошується, задля збереження життя українських бійців.

«На наступному тижні разом з народними депутатами заплановано низку зустрічей. Маємо зробити все, щоб територіальний батальйон в найкоротші терміни повернувся або в місце своєї дислокації у Володимир-Волинський, або виведений у 4-5 безпечну зону», – зауважив Володимир Гунчик.

За його словами, з обласного бюджету було виділено 1 млн. грн. для вирішення проблем матеріально-технічного забезпечення батальйону, з яких залишилося освоїти 164 тис. грн. В той же час, на сесії облради було озвучено питання щодо роботи благодійного фонду «Волинь-2014», який з вересня місяця допомагає військовим та їхнім сім’ям. Відтак, і народні обранці постійно долучаються і фінансово підтримують учасників АТО.

Народний депутат України Ігор Єремеєв повідомив, що в рамках програми «Збережи життя солдату», на минулому тижні відвідав бійців I-го батальйону територіальної оборони «Волинь» у Дебальцевому. Головним питанням для військових є ротація та відпустка.

Отож, було прийнято рішення: в понеділок народний обранець Ігор Єрємєєв зустрінеться з Президентом України Петром Порошенком та озвучить прохання визначити точну дату ротації I-го батальйону. Окрім того, передасть лист-доповідну про матеріально-технічне забезпечення солдатів.

А також намагатиметься організувати зустріч матерів бійців тербатальйону «Волинь» з Міністром оборони України Степаном Полтораком.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер