<

Рідні полонених волинських захисників із Ігорем Гузем зустрілися в Києві з омбудсменом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:42 | 14.12.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
357
/ Коментарі відсутні

Нардеп Ігор Гузь разом із рідними полонених захисників з регіону Прибужжя та інших населених пунктів Волині зустрілися в Києві з уповноваженим Верховної Ради з прав людини Дмитром Лубінцем.

Обговорили питання повернення захисників додому, де їх чекають дружини, діти та матері, – йдеться на фейсбук-сторінці Ігоря Гузя.

Рідні отримали відповіді і консультації, які стосувалися оформлення документів щодо соціального захисту сімей полонених.

Ігор Гузь зазначив, що про організацію і проведення зустрічі з омбудсменом говорили з родинами раніше, під час зустрічі в окрузі.

Як зазначив Дмитро Лубінець, сьогодні Україні вдається повертати з полону наших громадян навіть у той час, коли воєнні дії ще тривають. Спростував інформацію щодо існування списків черги на повернення: повернення українців відбуваються відповідно до черговості, яка передбачена Женевськими конвенціями.

“Будемо зустрічатися з родинами частіше, щоб реагувати вчасно на всі зміни та дістати з полону наших захисників”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер