<

Рідкісні світлини селян Західної України в 20-х років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:08 | 5.07.2017 / Новини / /
Перегляди
70
/ коментарів 7

Нещодавно в інтернет виклали рідкісні світлини мешканців сіл Західної України, зокрема й Волині в 1920 році, зроблені невідомим фотографом. 

На старих світлинах можна побачити життя звичайних сільських жителів того часу. Деякі світлини містять підписи на німецькій мові, такі як Галичина, Волинь, Львів, Рогатин, – пише ВолиньPost.

Фотографії опублікував Вольфганг Віггерс серед своєї колекції старих світлин. Частина фотографій сьогодні продаються на онлайн-аукціонах.

Розглядаючи ці старі сільські фото, зверніть уваги на деталі, в тому числі на дрібні деталі, які говорять про рід занять людей, їхній статус та достаток.




коментарів: 7
  1. Як видно на світлинах українці жили тоді заможно та з радісттю в серці! А потім прийшли “совєти” та набудували українцям міст, шкіл, заводів, фабрик, стадионів, дітсадків… -і стали жити українці погано та із сумом в душі!

      • ТИ НАПЕВНО І Є КОМУНЯКА ,ЯКА НА ЧЛЕНІНА МАСТУРБУЄ, АБО ІХНІЙ СТУКАЧОК -ТОПТУН.ЩОЖ ТИ ТАК СКИГЛИШ, ПОДИВИСЯ ЯКІ ЗАРАЗ АВТОМОБІЛІ ІЗДЯТЬ ,ТА ЯКІ ХАТИ НА ОКОЛИЦЯХ БУДУЮТЬ…ВКРАДЕНА НУ ТО Й ЩО ,ЗАТЕ НЕ ВИВЕЗЕ В АНГОЛУ ЧИ БАНГЛАДЕШ, ЯК ТВІЙ ЛЮБИЙ СОВОК ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТ- НА ПОМОЩЬ НУЖДАЮЩИМСЯ СТРАНАМ.ЗАБУВ, ЯК ЗА ТРУДОДЕНЬ НА ПАНА-СОВЕТА ВКАЛУВАВ БЕЗПЛАТНО ???НЕ СКІГЛИТИ ТРЕБА, А ТАКИХ ЯК ТИ СРАНОЮ МІТЛОЮ ГНАТИ І ВСЕ Ц НАС БУДЕ ГАРАЗД!!!

  2. якщо наші “мудрі” керівники будуть і далі так керувати то скоро кожний Українець буде жити так багато і в достатку як на світлинах, адже все що було зроблено для людей при союзі розкрадено і уваги ніхто на простих Українців не звертає, головне забезпечити всі блага для себе і родичів.

  3. ТОДІ ПРАВИЛИ ЖИДИ І НА ПАРАШІ- ТВОІЙ УЛЮБЛЕННІЙ ,БУЛО ЩЕ ГІРШЕ, ТАК ЩО НЕ ТРЕБА СОВЕТІВ ХВАЛИТИ З ДЕШЕВОЮ РУБЛЬОВОЮ КОВБАСОЮ.ТОТАЛЬНИЙ ДЕФІЦИТ НА ВСЕ І НА ВСЯ, А ГУБА НА ЗАМКУ, БО СЕКСОТ РЯДОМ СИДИТЬ І СТУКАНЕ КОМУ ТРЕБА…

    • Так! Я поважаю Президента України Петра Олексійовича Порошенка! А в тебе розуму немає!

      • БО ТИ ЛИЗОБЛЮД, ДЕ ПІДНЕСУТЬ ОБ”ІДКИ ,ТОМУ І ЛИЖЕШ МШЖ МАТНЕЮ РОЗУМНИКУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер