<

Рабінович і Бойко об’єднались, створивши свою політичну партію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:44 | 9.11.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Співголова політичної партії “Опозиційний блок” Юрій Бойко і лідер партії “За життя” Вадим Рабінович підписали угоду про створення “Опозиційної платформи – За життя”.

Про це Бойко і Рабинович заявили 9 листопада в кулуарах Верховної Ради, зазначивши, що запрошують всі опозиційні сили до об’єднання на базі їхньої платформи, – пише Українська правда.

“Є три пункти, по яких ми запрошуємо всіх: перше – це встановлення безумовного миру в країні, друге – припинення економічного геноциду українського народу і третє – створення незалежної нейтральної країни, “Швейцарії Східної Європи””, – заявив Рабінович.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо кандидата в президенти від цієї політсили, Бойко зазначив:

“У нас буде дійсно єдиний кандидат на президентські вибори, але це ще привід для дискусій, це буде в майбутньому”.

Водночас джерела “Української правди” в Опоблоці зазначають, що група Ріната Ахметова вирішила призупинити свою участь у процесі об‘єднання партії “Опозиційний блок” із партією “За життя”.

За даними УП, із цього приводу тривали довгі переговори.

Група Фірташа-Льовочкіна та Медведчук із Рабіновичем заявляли готовність об‘єднуватися, але представники Ахметова, говорили, що не бачать у такому поспіху жодного сенсу.

“Я не знаю, що вони собі вирішили без нас. Але ми люди самодостатні і вважаємо, що поспішати з такою делікатною темою точно не варто”, – зізнавався один високоставлений співрозмовник з групи Ахметова.




коментарів: 2
  1. “Рябіновіч” – шикарне білорусько-єврейське прізвище XD

    Вже не вперше бачу Ваш ” професіоналізм”, уважність – ні, не чули

  2. про бойка,останнім часом, на телеканалах петра олексійовича часто новини в дуже позитивному контексті(навідміну юлії володимирівни)…..так ,що походу рабінович,бойко чи порошенко з одного корита кормляться….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця